
Вино Rtvelisi Мцване біле сухе 0,75 л
Виробник: | Rtvelisi |
Країна, виноробний регіон | Грузія, Регіон КАХЕТІ |
Сортовий склад | Мцване 100% |
Міцність | 12 % |
Цукор | 6 г/л |
Температура зберігання | + 12 ° C + 18 ° C |
Температура подачі | + 8° C + 10° C |
Поєднання з продуктами | Рибні страви та страви з курки |
Колір
Світло-золотистий із зеленуватими відтінками
Аромат
Насичений квітковий, з відтінками грейпфруту і лимону.
Смак
Насичений та щільний з нотками тропічних фруктів, зелене яблуко надає свіжість та пікантність з освіжаючою кислинкою.

Грузинська компанія TM «RTVELISI» заснована у 2019 році та вже зарекомендувала себе на ринку високою якістю й незабутнім смаком представленої продукції.
Поєднуючи унікальний досвід, вікові традиції виноробства і європейські технології, компанія TM «RTVELISI» випускає прекрасні червоні, рожеві та білі вина, а також міцні напої. Грузинське вино TM «RTVELISI» характеризується високою екстракцією, високим вмістом фенольних сполук і танінів, приємним букетом, сортовим ароматом і смаком.
На сьогодні обсяг виробництва Компанії становить 5-6 мільйонів пляшок на рік. Продукція TM «RTVELISI» вже експортується в Німеччину, Австрію, Канаду, Францію.
Продукція TM «RTVELISI» є абсолютною новинкою для ринку винної продукції України.
У 2020 році в рамках проведення Міжнародної виставки вина та алкогольної продукції в Україні продукція TM «RTVELISI» була представлена вперше. За результатами Міжнародного дегустаційного конкурсу були відзначені на найвищому рівні тихі червоні та білі сухі витримані вина: золоту медаль отримало вино Ркацителі квеврі 2019, срібну – Кісі квеврі 2019 і бронзову – Мукузані 2018.
- Доставка
- По Києву:
- -самовивіз зі складу
- -кур'єром за адресою
- -у відділення «Нова Пошта»
- Доставка
- У регіонах:
- -у відділення «Нова Пошта»
- -кур'єром за адресою
- Оплата
- -готівкою
- -безготівковий розрахунок
- Замовлення:
- -оформлені до 14:00 відправляємо в день замовлення
- -після 14:00 - відправка на наступний день
Товар обміну та поверненню не підлягає відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19 березня 1994 р.